tirsdag 28. februar 2012

Kortlager eller scrapbooker?

På papirfesten var det noen som stilte spørsmål om jeg (og noen andre) kalte oss kortlager eller scrapbooker. Jeg har egentlig ikke tenkt over det før, men det har jeg nå ;) Jeg lager ikke LO-er, men kort. Samtidig så bruker jeg mye scrap, og derfor mener jeg at jeg scrapper (ikke alltid da, men dette var liksom en god anledning til å filosofere over det)
For nå har jeg laget et alternativt kort til en sporty mann som har bursdag comming up! Da passer ikke blonder og veldig med blomster (kanskje blonder på fruen da, men det var en annen sak hihi)
*
Jeg har brukt en gammel trekk-ut-sak fra skitrekket på Hovden (hva heter det da??). Mannen er nemlig veldig glad i å stå på ski. Også har jeg brukt min elskede big shot til å trykke ut "kortet". Arkene er bazil, et ukjent og et bakgrunnsark fra Say it in Chrystals (see? Boss egentlig - men veldig pent spør du meg!)
Videre har jeg brukt en colakork som sier "smil-du er på tv!". Den var midt i blinken, for når skitrekket åpnet før jul så var han på tv som gla`laks opp trekket ;) Sammen med min mann, som er litt mer tilbaketrukket og gjemte seg bak =P
Jeg har brukt swirvler fra say it in pearls, blomst og brads fra Storyteller, sverta kantene med distress (old paper), oooog brukt noen gamle 8 mm-filmstriper fra den happy søttitallet.
Her er resultatet!

Har deltatt på en utfordring:

5 kommentarer:

Frk. Bogstad sa...

Veldig flott og stiligt ♥ :)

hsm sa...

Dette var stilig og originalt!

Rita J. sa...

Kjempetøfft! :)

Katie Butler sa...

Neat projecy. Great job! Thanks for joining us at Craft Your Passion.

Anonym sa...

Så kreativ du er, blir spennende å følge med på det du lager :)