onsdag 13. mars 2013

Papirfesten

Ahhh - den årlige Papirfesten gikk av stabelen i helga! Dvs den årlige Olga Marie - helga. En hel helg der jeg er bare meg. Veldig kjekt, veldig slitsomt, veldig inspirerende :)
Jeg var (som vanlig) heldig og fikk meg noen aldeles skjønne borddamer, så både lattermuskler og kreativitet fikk trimma. Kan du forstå så fort som timene gikk da! Blir overraska hvert år, for på forhånd så tenker jeg: Tre dager uten mann og unger, IIIK! Men plutselig er det søndag kveld og nedtellingen til neste år begynner.
Ved plassen min, lørdag morgen:

Dette var den TIENDE papirfesten!!!! Hurra hurra! Det ble feiret med (alkoholfri) sjampiss. Tusen tusen takk til Grete og May Lis som fikser og ordner og arrangerer! We love you! Og takk til den fantastiske dugnadsgjengen som gjør en SUPER jobb!

På søndagen var jeg på kurs med Filharmonica (Hilde). Det var et veldig kjekt kurs! Hver og for seg var det ingen nye revolusjonerende teknikker, men til sammen har jeg aldri laget et sånt kort. Og det vil bli flere!

Her er resultatet :)

3 kommentarer:

Frk. Bogstad sa...

Eg unner deg åleinetid uten mann og barn. Kun papir, moro og damer med fellesintr :D
Og det vart eit flott og tøft guttekort :)

Nina sa...

Ble ikke det kurset på meg, men det andre der vi lagde vintage bilde. Var kjekt det og

Ha en riktig god påske !
:-) Nina
http://ninashobby.blogspot.no/2013/03/vintage-bilde.html

Anonym sa...

Nydelig kort!! Liker det veldig godt :) Tusen takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min, ble glad for den :) Jeg har ikke fått laget så mye i det siste nei, tiden strekker ikke så ofte til. Men planer har jeg ;)
Så veldig inspirerende ut å få deltatt på Papirfesten, det sees at du storkoser deg :)
Ha en kjempeflott påske (og en god helg).

Klem!