tirsdag 6. september 2011

Dårlig med blogging

Det har vært lite blogging den siste drøye måneden.
Grunnen er at vi først hadde ferie, og så ble midterste barnet mitt veldig veldig syk. Hun greide å pådra seg et syndrom som er ytterst skjeldent for små barn, det heter Guillian Barre. Heldigvis fant de ut av det etter forholdsvis kort tid, og fikk bremset utviklingen.
Kort oppsummert ble hun helt lam, er i store smerter og vi har vært på sykehus i tre uker - og er enda ikke utskrevet. Hun er heldigvis på bedringens vei nå sakte men sikkert, men vi vet enda ikke om hun noensinne blir helt på topp igjen.
Men vi håper, selvfølgelig! =)

Oppi alt er det fantastisk å oppleve den overveldende omtenksomheten og omsorgen fra våre kjente og kjære - det har strømmet på med meldinger, mailer, telefoner, gaver, blomster, bønner, engler, besøk, tilbud om hjelp osv.
Og personalet ved 3E (barneakuttavdelingen på SuS) har vært like fantastiske: Støttende, engasjerte og hjelpsomme i en vanskelig tid.
Tusen takk!

En av de største happeningene for scrappegale meg var at Nina, Kathrine og Grete gikk sammen om den ultimate pakkesangen ever: En KASSE med scrappestæsj, levert på rommet, sånn at jeg kunne sitte på kveldstid og lage litt kort. Av alle rørende gester så har jeg bare ikke ord for den.

Jeg får klump i halsen av at det finnes så mange nydelige mennesker out there! Håper jeg får muligheten til å gi bare en bitteliten bit tilbake en gang (men håper at ingen andre havner i en tilsvarende situasjon, for all del)

Når vi er ferdig med dette så håper jeg jammen at neste gang jeg er på sykehus med Lykke, da er det for å besøke henne når hun har fått baby. Og det er jaffal 23 år til ;)

1 kommentar:

Vivian's hobby side sa...

Huff stakkars dere da. Sender gode tanker og håper Lykke blir snart frisk igjen. God bedring til henne! Klem